castella     frances    ingles    

PALS

Pals

Pals     

Pals

Casc antic de Pals     

Pals

Vista de Pals     

Pals

Golf     

Pals

Pals     

Pals

Ca la Pruna     

Pals

Platja de Pals     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


Informació de Pals sobre ...


La nostra selecció

Exclusiu aprtament a primera linia de platja

Lloguer - Calella de Palafrugell

Apartament amb piscina i plaça d'aparcament

Lloguer - Calella de Palafrugell

Vista al mar al Golfet

Lloguer- Calella de Palafrugelll

Imatge de Pals Imatge de Pals

Pals,és un dels municipis més importants de la comarca des del punt de vista natural té gran varietat de paisatges i des del punt de vista patrimonial. És el barri del Pedró, amb carrerons estrets, actualment moltes de les cases són de segona residència.

La Torre de les Hores, té unes vistes espectaculars del pla de l¡Empordà; abarca des de les Medes fins el Canigó. L'església gòtica de Sant Pere, és un altre element arquitectònic a destacar, es va construir amb les restes de l'antic Castell.

Imatge de Pals Imatge de Pals El nucli urbà dels Masos de Pals, es troba situat entre Pals i la Platja de Pals. Cal destacar la seva gran oferta d'allotjaments (hotels, càmpings, apartaments...) distribuida entre Pals, els Masos de Pals i la Platja de Pals.

Llarga i molt àmplia la platja de Pals, s'extén des de la platja del Racó i la punta Espinuda de Begur fins la platja de la Fonollera. En un dels trams era paral.lela a les instal.lacions de l'emisora Radio Liberty. on hi havia hagut les conegudes antenes.

Entre les desaparegudes antenes de Radio Liberty i el riu Daró, el tram de platja conegut com la platja del Grau compta amb dunes i vegetació autòctona. Paral.lel a la platja trobem les instal.lacions d'un camp de golf de 18 forats. Prop de la desembocadura del Daró trobem la urbanització El Mas Pinell. Segueix la platja de la Fonollera que es prolonga fins a la desembocadura del Ter.

Llibre virtual de Pals

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva