castella     frances    ingles    

CADAQUES

Cadaqués

Cadaqués     

Cadaqués

Port Lligat     

Cadaqués

Cadaqués     

Cadaqués

Cadaqués     

Cadaqués

Cadaqués     

Cadaqués

Sa Conca     

Cadaqués

Es Jonquet     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


Informació de Cadaqués sobre ...


La nostra selecció

Apartament amb vistes al mar

Lloguer- Calella de Palafrugell - Costa

Excliusiu apt. a 1a. linia de mar per 2 pers.

Lloguer- Calella de Palafrugell

Apartament reformat amb piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

Imatge de Cadaqués Imatge de Cadaqués

Cadaqués és una vil.la marinera de la Costa Brava, situada a la península del cap de Creus, al fons d'una profunda bahía.

Cadaqués es podría considerar una població aillada, tan sols dos carreteres comuniquen amb l'interior permeten accedir-hi. Gràcies a aquesta falta d'accessos, Cadaqués, ha conservat gran part del seu encant. Les cases blanques formen escalonades i carrerons estrets al voltant de la no menys blanca esglèsia de Santa María, un edificio d'estil gótic.

Al costat de Cadaqués, hi ha el barri de pescadors de Portlligat, que té gran renom ja que hi tenia el taller del pintor Salvador Dalí, qui va ser sens dubte qui va convertir Cadaqués en residència i punt d'atracció de personalitats de les arts i les lletres.

Imatge de Cadaqués Imatge de Cadaqués Tot i tenir hotels, pensions, apartaments de lloguer i un càmping, durant els mesos d'estiu, no hi ha allotjaments lliures, degut a la gran demanda existent.

L'oferta gastronòmica és amplia i variada; són famosos en la gastronomía per la miel, l'oli, les anxoves i els tradicionals dolços taps al rom. En els restaurants i bars amb terrassa, de Cadaqués podrá degustar todos esos productos en un ambiente especial.

Llibre virtual de Cadaqués

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva