Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/cadaques.php on line 54 CADAQUES. Hotels apartaments càmpings restaurants platges. Informació sobre Cadaqués.
       castella     frances    ingles    
Cadaqués

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


imatge cadaques

Àtic reformat a primera linia de mar

LLoguer - Calella de Palafrugell

imatge cadaques

Xalet amb piscina privada per 8 persones

Lloguer - Calella de Palafrugell

Cadaqués és una vil.la marinera de la Costa Brava, situada a la península del cap de Creus, al fons d'una profunda bahía.

Cadaqués es podría considerar una població aillada, tan sols dos carreteres comuniquen amb l'interior permeten accedir-hi. Gràcies a aquesta falta d'accessos, Cadaqués, ha conservat gran part del seu encant. Les cases blanques formen escalonades i carrerons estrets al voltant de la no menys blanca esglèsia de Santa María, un edificio d'estil gótic.

Al costat de Cadaqués, hi ha el barri de pescadors de Portlligat, que té gran renom ja que hi tenia el taller del pintor Salvador Dalí, qui va ser sens dubte qui va convertir Cadaqués en residència i punt d'atracció de personalitats de les arts i les lletres.