castella     frances    ingles    

PALAMOS

Palamós

Cala Castell     

Palamós

Palamós     

Palamós

Palamós     

Palamós

Port Marina     

Palamós

Cala Margarida     

Palamós

La Fosca     

Palamós

Palamós     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


Informació de Palamós sobre ...


La nostra selecció

Apartament per a 8 persones a prop de platja

Lloguer -Llafranc

Lloguer de casa alt standing amb piscina

Lloguer - Aigua Xelida

Imatge de Palamós Imatge de Palamós

Palamós està situat en una zona privilegiada amb una àmplia oferta d'activitats i serveis. El port de Palamós és de gran importància, compte amb una duana de mercaderies.

A Palamós destaca l'església de Santa María del Mar, d'estil gòtic, i el museu Cau de la Costa Brava, amb col.leccions de conquilles, ceràmica, numismàtica i pintura.

Palamós té una àmplia oferta d'allotjaments i de gastronomia, basada principalment amb el peix, producte típic de la localitat. De la platja de Palamós surten creuers que van des de Palamós a Calella de la costa i recalen en diferents punts de la Costa Brava.

Imatge de Palamós Imatge de Palamós Desprès de la platja de Sant Antoni trobem la platja d´Es Monestrí, está unida a la platja de Palamós, de la que tan sols la separa la línia de demarcació, dels termes municipales.

La platja Gran de Palamós, s'extén pel nord fins el port de Palamós.

Llibre virtual de Palamós

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva