castella     frances    ingles    

BLANES

Blanes

Cala Sa Forcanera     

Blanes

Blanes     

Blanes

Cala Santa Cristina     

Blanes

Catell Sant Joan     

Blanes

Blanes     

Blanes

Blanes     

Blanes

Cala Sant Francesc     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


Informació de Blanes sobre ...


La nostra selecció

Apt. molt econòmic a 50m de la platja

Oferta de lloguer - Calella de Palafruge

Planta baixa amb gran terrassa i piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

Casa amb jardí privat i piscina

Lloguer - Tamariu

Imatge de Blanes Imatge de Blanes

Blanes es troba entre Malgrat de Mar, i Lloret de Mar. El municipi de Blanes s'extén sota el turó de Sant Joan on hi ha les restes d'un castell del siglo XI, i les ruines d'una torra de vigilància del siglo XVI.

Blanes té dos magnífics jardins botànics; el Mar y Murtra y el Pinya de la Rosa ambós estan formats per una àmplia varietat d'espècies destacant les de procedència exòtica.

Imatge de Blanes Imatge de Blanes L'explèndit passeig marítim envoltat de restaurantes i terrasses , juntament amb el barri dels Pins, ofereix una interesant oferta d'oci i vida nocturna a Blanes. Entre els monuments arquitectònics cal destacar l'eglèsia de Santa María, de finals del segle XV i les restes de l'antic palau dels Visigots de Cabrera. La font gótica situada al carrer Ample crida l'atenció per la seva forma hexagonal. Tanquen el conjunt l'hermita de Santa Barbara, del segle XVIII, i el santuari de la Verge del Vilar, de principis de segle XVII.

Llibre virtual de Blanes

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva