castella     frances    ingles    

PALAFRUGELL

Palafrugell

     

Palafrugell

     

Palafrugell

     

Palafrugell

     

Palafrugell

     

Palafrugell

     

Palafrugell

     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


Informació de Palafrugell sobre ...


La nostra selecció

Apt. molt econòmic a 50m de la platja

Oferta de lloguer - Calella de Palafruge

Apartament amb vistes, zona del Sant Roc

Lloguer- Calella de Palafrugell

Vista al mar al Golfet

Lloguer- Calella de Palafrugelll

Imatge de Palafrugell Imatge de Palafrugell

Palafrugell, antic centre de producció surera.

Palafrugell es beneficia actualment d'una intensa activitat comercial i turística, basada en l'atractiu que ofereixen les seves platges de Tamariu, Calella i Llafranc. L'església de Sant Martí, la fàbrica Amstrong, com edificio modernista, i el monumento que s'ha dedicat a l'escriptor Josep Pla, són alguns punts importants de la vil.la, la seva visita pot completar-se amb el jardí Botànic de Cap Roig a Calella o l'ermita i el far de Sant Sebastià.

Imatge de Palafrugell Imatge de Palafrugell Tota la costa de Palafrugell disfruta d'un bon equipament pel que fa a alotjaments per acollir els visitants, així com càmpings caravaning que també disposes de bungalows per llogar. Des de hotels de luxe fins a senzilles pensions.

En el tram de costa trobem la Cala Gents o del Cau; Cala Pedrosa.

La costa mostra penya-segats i grans extensions de pinedes. A la zona de les Muscleras, s'observa un seguiment de roques sense vegetació. Les roques es despleguen fins a la Perica, que dóna entrada a la badia de Tamariu, sub-municipi de Palafrugell.

Llibre virtual de Palafrugell

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva