Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/llanca.php on line 53 LLANÇA. Hotels apartaments càmpings restaurants platges. Informació sobre Llanca.
       castella     frances    ingles    
Llanca

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


imatge llanca

Apartament reformat amb piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

imatge llanca

Planta baixa amb gran terrassa i piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

El poble mariner de Llançà és un important nu de comunicacions de la Costa Brava. La vil.la de Llançà es distribueix amb: un nucli urbà, distant tant sols 2 kms. de la costa, i el Port de Llançà, el seu barri marítim.

A la plaça major de la població de Llançà trobem, la bonica església de Sant Vicenç, amb la seva portalada d'estil barroc. El Port de Llançà, un espectacular passeig marítim, ens porta a l'illot El Castellar, passant pel port esportiu. L'illot, unit a terra artificialment, té al capdamunt un mirador amb una zona jardinada. A més, hi ha un camí de ronda que boreja tota la badia de Llançà.

Les abundants platges i caletes del Municipi de Llançà, ha permés al turisme una oferta d'allojament abundant en hotels, apartaments, restaurants.