castella     frances    ingles    

LLANÇA

Llanca

Platja de la Farella     

Llanca

Platja Cau del Llop     

Llanca

Llança     

Llanca

Port     

Llanca

Platja de Grifreu     

Llanca

Platja de Grifreu     

Llanca

Llança     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


Informació de Llanca sobre ...


La nostra selecció

Apartament reformat amb piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

Apartament amb bona vista a Marques de Camps

Lloguer - Calella de Palafrugell

Imatge de Llanca Imatge de Llanca

El poble mariner de Llançà és un important nu de comunicacions de la Costa Brava. La vil.la de Llançà es distribueix amb: un nucli urbà, distant tant sols 2 kms. de la costa, i el Port de Llançà, el seu barri marítim.

A la plaça major de la població de Llançà trobem, la bonica església de Sant Vicenç, amb la seva portalada d'estil barroc. El Port de Llançà, un espectacular passeig marítim, ens porta a l'illot El Castellar, passant pel port esportiu. L'illot, unit a terra artificialment, té al capdamunt un mirador amb una zona jardinada. A més, hi ha un camí de ronda que boreja tota la badia de Llançà.

Les abundants platges i caletes del Municipi de Llançà, ha permés al turisme una oferta d'allojament abundant en hotels, apartaments, restaurants.

Imatge de Llanca Imatge de Llanca A la zona de Llançà, predomina com és lògic, la cuina marinera, sobretot en els establiments situats al port pesquer. El port de Llançà es esportiu i pesquer, es troba protegit de tots els vents i del mar.

Si ho desitja, en el mateix port, podrà accedir a la subasta de peix després de l'arrivada de les barques cap al capvespre, aquest s'ha convertit en un espectacle que atrau a molta gent.

Llibre virtual de Llanca

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva