Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/llanca/platges.php on line 47 Guía de Campings de LLANÇA, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
Llanca

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge llanca

Excliusiu apt. a 1a. linia de mar per 2 pers.

Lloguer- Calella de Palafrugell

imatge llanca

Lloguer xalet amb piscina privada per 9

Calella de Palafrugell

Imatge de Llanca


Dintre del municipi de Llançà hi ha nombroses zones verdes i platges de diferents tamanys i condicions, trobem la típica platja familiar de sorra o de grava, badies més petites, a les que normalment es pot acedir, a peu.


L'aigua del mar és, al igual que la resta de la zona del Cap de Creus, increiblement transparent. El clima és suau i moderat. /images/platges/llanca 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de Llanca' border='0' > A l'estiu el vent de Tramuntana fa arribar una brisa fresca. El mateix vent que a l'hivern fa arribar condicions atmosfèriques, sovint difícils.


Les platges del municipi de Llançà són les següents: La platja de Gasbet, la de Cap-Ras, la de Canyelles, la de Grifeu, la del Port, la de Farella i la del Cau del Llop.