castella     frances    ingles    

L'ESTARTIT

l

El port     

l

l'Estartit     

l

l'Estartit     

l

La platja i les Illes Medas     

l

l'Estartit     

l

Desembocadura del riu Ter     

l

El massís del Montgri     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


Informació de l'Estartit sobre ...


La nostra selecció

Bonic apartament a prop de la platja

Lloguer - Calella de Palafrugell

Lloguer de casa alt standing amb piscina

Lloguer - Aigua Xelida

Apartament amb vistes al mar

Lloguer- Calella de Palafrugell - Costa

Imatge de l Imatge de l

Estartit forma part del municipi de Torroella de Montgrí.

Torroella conserva traçats i edificis del seu passat medieval, entre els que cal destacar la plaça porticada de la Vil.la.

El massis del Montgrí, limit entre les comarques de l'Alt i el Baix Empordà, té al capdamunt la silueta inconfundible del Castell del Montgrí, proporciona una amplia vista, des del Canigó, fins arribar a les conegudes Illes Medes. al vell mig de la muntanya en una vall arrecerada trobem Santa Caterina, .

Un dels atractius més significatius de la Costa Brava és la reserva marina de les islles Medes, petit arxipelac situat a l'Estartit i format per sis illots que es caracteritzen per la gran riquesa del seu ecosistema marí.

Imatge de l Imatge de l La proximitat de la costa i de la desembocadura del riu Ter fa que les Medes puguin nutrir-se d'una gran quantitat de matèria orgànica, fet que contribueix a mantenir una fauna i una flora característica i autòctona d'aquests paratge marí. Les Illes Medes són un punt de trobada obligat pels amants del submarinisme, esport que, en aquesta zona, es pot practicar de manera regulada.

El poble de l'Estartit ofereix una gran oferta turística, formada per càmpings, hotels, restaurants, apartaments de lloguer...

Llibre virtual de l'Estartit

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva