Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/lestartit/platges.php on line 42 Guía de Campings de L'ESTARTIT, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
l

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge lestartit

Apartament al Golfet

Lloguer - Calella de Palafrugell

imatge lestartit

Apt. molt econòmic a 50m de la platja

Oferta de lloguer - Calella de Palafruge

Imatge de l

Des de l'urbanizació Els Griell o Els Italians, situada al sud de l´Estartit, fins el port s'extén l'últim tram de la coneguda platja Gran. El parc de la Pineda, s'obre en el nucli urbà. El tram compta amb un camí que des de l'urbanització fins el passeig marítim.

Els submarinistes que visiten les Illes Medes surten des del port, al igual que els vaixells turístics amb el fons de vidre i altres vaixells que ofereixen excursions a Les Tres Coves, cala Montgó.... /images/platges/lestartit 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de l'Estartit' border='0' > Passat el conjunt de roques conegudes amb el nom dels Arquets, s'ha de creuar la punta de la Trona per arribar a la Cala Calella. La següent punta, Les Salines, formada per roques baixes. Finalment Cala Falguera, costa de penyasegats, formada per roques escalonades amb diverses plataformes.