castella     frances    ingles    

L'ESCALA

L

L'Escala     

L

L'Escala     

L

Sant Martí d'Empúries     

L

Cala Montgó     

L

L'Escala     

L

Empúries     

L

L'Escala     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


Informació de L'Escala sobre ...


La nostra selecció

Exclusiu aprtament a primera linia de platja

Lloguer - Calella de Palafrugell

Bonic apartament amb piscina i vista al mar

Lloguer - Calella de Palafrugell

Lloguer de casa alt standing amb piscina

Lloguer - Aigua Xelida

Imatge de L Imatge de L

Les activitats pesqueres a l'Escala, estan especialitzades sobre tot en salar l'anxova, i les relacionades amb el sector turístic. El nucli antic de l'Escala, s'ha anat difuminant perdent tota la seva fisonomia urbana.

En un dels barris més antics de l'Escala, el Puig del Pedró conserva una torre de vigilància que dominava tot el golf de Roses, que s'extén al nort de la població. El Barri d'El Codolar, té la casa-museu Clos del Pastor dedicada a la escritora Catalina Albert.

Imatge de L Imatge de L La població de L'Escala disposa de gran oferta d'allotjaments i apartaments turístics juntament amb l'oferta gastronòmica, no falten les anxoves i elaboracions de la cuina marinera.

Platja de Riells, amb forma de petita lluna, correspon al nucli modern de la població. La platja és de sorra fina. Seguidament trobem la costa d'El Codolar, plena de pedres, roques i poc profunda no aconsellada per a la navegació i tampoc pel bany.

Llibre virtual de L'Escala

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva