Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/lescala/platges.php on line 44 Guía de Campings de L'ESCALA, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
L

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      

Imatge de L

La Platja de Pals és llarga i molt amplia, abarca des de la platja del Racó i la punta Espinuda de Begur fins la platja de la Fonollera. En un dels trams antigament corria paralel.la a les instal.lacions de l'emisora Radio Liberty, amb les seves antenes tan característiquesas.

Entre les ja desaparegudes antenes de Radio Liberty i el riu Daró, aquest tram de platja és conegut com la platja del Grau /images/platges/lescala 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de L'Escala' border='0' > compta a unes dunes amb vegetació autoctona . Paral.lel a la costa trobem un camp de golf de 18 forats. Prop de la desembocadura del riu Daró trobem la urbanització Mas Pinell. Segueix la platja de la Fonollera que es prolonga fins a la desembocadura del Ter.