Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/palamos/platges.php on line 49 Guía de Campings de PALAMOS, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
Palamós

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge palamos

Planta baixa amb gran terrassa i piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

imatge palamos

http://www.finquesfrigola.com/C10010007.php?ofecc=tot

Lloguer - Calella de Palafrugell

Imatge de Palamós

Segueix a la platja de Sant Antoni la platja d´Es Monestrí, està unida a la platja de Palamós, de la que tan sols la separa la línia de demarcació, dels termes municipals.

La platja Gran de Palamós, s'extén pel nort fins el port de Palamós.

Desprès del port i de la marina de Palamós s'obre la petita Cala del Frare. Cala Margarida és agresta i continua Cala s´Alguer on han estat habilitades les antigues cases de pescadors i convertides en cases de veraneig. /images/platges/palamos 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de Palamós' border='0' > Continuant cap el nord ens trobem amb els terrenys que formen part del jardí Botànic del Cap Roig amb meravelloses vistes de la costa de cap Roig. S'entra a la petita badia d'El Golfet. A la part de dalt de la platja comenza el camí de ronda que segueix cap al nord. Bon accés cap Els Forcats i Els Canyers, abundant vegetació de pins i alzines, apareixen ja les primeres cases de Calella de Palafrugell.