castella     frances    ingles    

Platges a Palamós

Palamós

Cala Castell     

Palamós

Palamós     

Palamós

Palamós     

Palamós

Port Marina     

Palamós

     

Palamós

La Fosca     

Palamós

Palamós     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      

Informació sobre...


La nostra selecció

Planta baixa amb gran terrassa i piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

Bonic apartament amb vista espectacular

Lloguer - Calella de Palafrugell

Planta baixa amb piscina a zona tranquil.la

Lloguer - Calella de Palafrugell
Platges a  Palamós

Imatge de Palamós

Segueix a la platja de Sant Antoni la platja d´Es Monestrí, està unida a la platja de Palamós, de la que tan sols la separa la línia de demarcació, dels termes municipals.

La platja Gran de Palamós, s'extén pel nort fins el port de Palamós.

Desprès del port i de la marina de Palamós s'obre la petita Cala del Frare. Cala Margarida és agresta i continua Cala s´Alguer on han estat habilitades les antigues cases de pescadors i convertides en cases de veraneig.

Imatge de Palamós Continuant cap el nord ens trobem amb els terrenys que formen part del jardí Botànic del Cap Roig amb meravelloses vistes de la costa de cap Roig. S'entra a la petita badia d'El Golfet. A la part de dalt de la platja comenza el camí de ronda que segueix cap al nord. Bon accés cap Els Forcats i Els Canyers, abundant vegetació de pins i alzines, apareixen ja les primeres cases de Calella de Palafrugell.

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva