castella     frances    ingles    

Platges a Cadaqués

Cadaqués

Cadaqués     

Cadaqués

Port Lligat     

Cadaqués

Cadaqués     

Cadaqués

Cadaqués     

Cadaqués

     

Cadaqués

Sa Conca     

Cadaqués

Es Jonquet     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      

Informació sobre...


La nostra selecció

Atic amb vista al mar molt a prop de platja

Lloguer - Calella de Palafrugell

Vista al mar al Golfet

Lloguer- Calella de Palafrugelll

Excliusiu apt. a 1a. linia de mar per 2 pers.

Lloguer- Calella de Palafrugell
Platges a  Cadaqués

Imatge de Cadaqués

Confitera: La platja ens ofereix unes meravelloses vistes a l'Illa de s'Arenella i a les embarcacions que sovint fondegen allí. Es caracteritza per un terra de gravilla
Ses Oliveres: Platja d'aigua neta, frequentada per pescadors i banyistes. En ella també sol haver-hi embarcacions esportives.
Nans: És una cala d'aigua clara i un entorn natural protegit. L'entrant al mar és profund, forman sens dubte un bon lloc per fondejar les embarcacions.
Espianc: És una petita platja, que es troba prop del centre de Cadaqués i gaudeix d'excel.lents vistes a l'església i a tota la bahia; té un oleatge tranquil, ideal per el bany.

Imatge de Cadaqués Pere Fet: Platja verge i molt tranquil.la. Dintre de les platges de Cadaqués és una de les més recollides i solitaries.
Port d'Alguer: S'ubica frente a l'Església de Cadaqués, sol haver-hi les barques de pescadors.
Dés Portal: És la platja principal de Cadaqués, es situa en el centre de la bahia, també és coneguda com la Platja Gran. La superfície és majoritàriament de grava, encara que a vora el mar és de sorra fina.
s'Arenella: Destaca l'illot de S´Arenella just en front, s'hi manté l'antiga casa on temps enrera tenien lloc les grans festes.

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva