catalan     frances    ingles    
Cadaqués

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      


imatge cadaques

Apartament per a 8 persones a prop de platja

Lloguer -Llafranc

imatge cadaques

Lloguer xalet amb piscina privada per 9

Calella de Palafrugell

Imatge de Cadaqués

Confitera: La platja ens ofereix unes meravelloses vistes a l'Illa de s'Arenella i a les embarcacions que sovint fondegen allí. Es caracteritza per un terra de gravilla
Ses Oliveres: Platja d'aigua neta, frequentada per pescadors i banyistes. En ella també sol haver-hi embarcacions esportives.
Nans: És una cala d'aigua clara i un entorn natural protegit. L'entrant al mar és profund, forman sens dubte un bon lloc per fondejar les embarcacions.
Espianc: És una petita platja, que es troba prop del centre de Cadaqués i gaudeix d'excel.lents vistes a l'església i a tota la bahia; té un oleatge tranquil, ideal per el bany.
Imatge de  Cadaqués Pere Fet: Platja verge i molt tranquil.la. Dintre de les platges de Cadaqués és una de les més recollides i solitaries.
Port d'Alguer: S'ubica frente a l'Església de Cadaqués, sol haver-hi les barques de pescadors.
Dés Portal: És la platja principal de Cadaqués, es situa en el centre de la bahia, també és coneguda com la Platja Gran. La superfície és majoritàriament de grava, encara que a vora el mar és de sorra fina.
s'Arenella: Destaca l'illot de S´Arenella just en front, s'hi manté l'antiga casa on temps enrera tenien lloc les grans festes.