castella     frances    ingles    

Platges a Tossa de Mar

Tossa de Mar

Tossa de mar     

Tossa de Mar

Tossa de mar     

Tossa de Mar

Tossa de mar     

Tossa de Mar

Platja de la mar menuda     

Tossa de Mar

     

Tossa de Mar

Platja es Codolar     

Tossa de Mar

Tossa de mar     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      

Informació sobre...


La nostra selecció

Exclusiu aprtament a primera linia de platja

Lloguer - Calella de Palafrugell

Apartament reformat amb piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

Apartament a prop de la platja de Sant Roc

Lloguer - Calella de Palafrugell
Platges a  Tossa de Mar

Imatge de Tossa de Mar

A peu de la muralla de la vila Vella de Tossa, a la part sud del castell, trobem la platja d´Es Codolar, antic port de la població. És una platja de sorra gruixuda , gairebé sempre ocupada per embarcacions de pesca.

El tram rocós del cap segueix cap al nort fins acabar a Es Racó. S'inicia la platja propia de Tossa, o playa Gran, i desemboca a la riera de Tossa.

Per la part est, darrera la inestable platja del Reig, trobem dos miradors i entre ells una terrassa enllosada, s'extén com a separació de la següent, la platja de la Mar Menuda o Sa Pauma. La sorra és una barreja de sorra granulada i fina.

Imatge de Tossa de Mar En el costat este, una sèrie de roques, la més separada de la costa s'anomena l´Illa, formen una espècie de petit port natural anomenat Es Forat de Sa Pauma (Sa Banyera de Ses Dones). Més enllà de la Badía de Tossa segueix la costa amb forma abrupta i rocosa, cal destacar les roques anomenades Ses Illetes; la cala de l´Infern en Caixa; Es Sot d´En Boada; Sa Cova Escalfada; Illa Es Palomar; i la Cala d´En Jaume.

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva