Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/tossa-de-mar/platges.php on line 52 Guía de Campings de TOSSA DE MAR, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
Tossa de Mar

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge tossa de mar

Casa amb piscina privada per a 11 persones

Lloguer - Calella de Palafrugell

imatge tossa de mar

Apartament reformat amb piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

Imatge de Tossa de Mar

A peu de la muralla de la vila Vella de Tossa, a la part sud del castell, trobem la platja d´Es Codolar, antic port de la població. És una platja de sorra gruixuda , gairebé sempre ocupada per embarcacions de pesca.

El tram rocós del cap segueix cap al nort fins acabar a Es Racó. S'inicia la platja propia de Tossa, o playa Gran, i desemboca a la riera de Tossa.

Per la part est, darrera la inestable platja del Reig, trobem dos miradors i entre ells una terrassa enllosada, s'extén com a separació de la següent, la platja de la Mar Menuda o Sa Pauma. La sorra és una barreja de sorra granulada i fina. /images/platges/tossa de mar 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de Tossa de Mar' border='0' > En el costat este, una sèrie de roques, la més separada de la costa s'anomena l´Illa, formen una espècie de petit port natural anomenat Es Forat de Sa Pauma (Sa Banyera de Ses Dones). Més enllà de la Badía de Tossa segueix la costa amb forma abrupta i rocosa, cal destacar les roques anomenades Ses Illetes; la cala de l´Infern en Caixa; Es Sot d´En Boada; Sa Cova Escalfada; Illa Es Palomar; i la Cala d´En Jaume.