Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/tamariu/platges.php on line 56 Guía de Campings de TAMARIU, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
Tamariu

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge tamariu

Apartament amb piscina i plaça d'aparcament

Lloguer - Tamariu

imatge tamariu

Cèntric apartament amb piscina per a 6 persones

Lloguer - Tamariu

Imatge de Tamariu

Les comunicacions amb el municipi de Palafrugell ha sigut durant molts anys deficient i l'actual carretera de Tamariu, a pesar de les millores, és una via amb moltes curves. Aquest petit inconvenient degut a la carretera ha permès que s'hagi preservat aquest lloc. L'impacte del turisme ha malmès una mica la manera de viure a Tamariu. A Tamariu, han proliferat les noves construccions.

Hi han molts racons a a prop del mar plens d'encant. La calma dels llarg hiverns contrasta amb el bullici de l'estiu. La gent de Palafrugell ha tingut al llarg del temps gran predilecció per Tamariu. /images/platges/tamariu 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de Tamariu' border='0' > Tamariu té una platja de sorra granulada, als laterals de la platja principal podem trobar petites cales, que permeten disfrutar del sol i del mar.

A la part nord de la platja trobem Aigua Dolça, en la que mana una font d'agua dolça (d'aqui el seu nom). Seguint les roques fins arribar a la punta de Sa Rubia, que tanca la badia pel nord-est.

La punta del Quart dóna entrada a la petita cala d'Aigua Xelida, avui en dia sotmesa a una gran aglomeració urbanística a prop d'ella.