Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/sant-feliu-de-guixols/platges.php on line 56 Guía de Campings de SANT FELIU DE GUÍXOLS, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
Sant Feliu de Guíxols

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge sant feliu de guixols

Lloguer xalet amb piscina privada per 9

Calella de Palafrugell

imatge sant feliu de guixols

Espectacular àtic a primera linia de mar

Lloguer - Calella de Palafrugell

Imatge de Sant Feliu de Guíxols

La platja de Sant Feliu de Guíxols està situada en el casc urbà de la població. Sant Feliu disposa d'una depuradora d'aigües residuals i de maquinària especial per la netaja diària de la sorra.

El passeig elevat del Fortim separa les instal.lacions del Club Náutico i les del port pesquer i comercial. La costa continua amb un tram rocós, ple d'escrolls i illetes. El primer raconet que trobem és la Cala Joncas.

Segueixen alts acantilats entre els quals destaca la cala del Molí, protegida de vents per un espigó natural. El camí de ronda enllaça Les Sofreres i la cala de l´Ametller o dels Capellans. /images/platges/sant feliu de guixols 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de Sant Feliu de Guíxols' border='0' > La punta del Molar tanca la platja de Sant Pol amb alts acantilats. Destaca la Cala dels Corbs, la cova de Les Rates Penades, la cova dels Mussols i les cales del Peix i Maset. Acaba el tram a La Caleta.

La platja de Sant Pol és una badia molt oberta, poc profunda. La sorra és de gra mitjà. Possibilitats d'activitats esportives y aquàtiques. Destaca la punta d´En Pau, tancant la badia, Les Planes de Cala Pedrosa i la cala Pedrosa una petita platja amb sorra gruixuda.