castella     frances    ingles    

Platges a Sagaró

Sagaró

Sagaró     

Sagaró

Sagaró     

Sagaró

Sagaró     

Sagaró

Sagaró     

Sagaró

     

Sagaró

Sagaró     

Sagaró

Sagaró     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      

Informació sobre...


La nostra selecció

Apartament amb piscina i plaça d'aparcament

Lloguer - Calella de Palafrugell

Exclusiu aprtament a primera linia de platja

Lloguer - Calella de Palafrugell

Apt. molt econòmic a 50m de la platja

Oferta de lloguer - Calella de Palafruge
Platges a  Sagaró

Imatge de Sagaró

Platja de S'Agaró: Es caracteritza per ser de les més planeres de la zona. Àmplia i bonica badia de vistes impresionants des dels extrems de la platja, rodeja tot el núcli urbà. Les seves aigües una mica menys fredes que la resta de platges de la Costa Brava, per la seva poca profunditat, i la sorra fina, propicia un millor accés a la platja.

Platja de Sa Conca: Aquesta és una de les platges que millor combinen l'atractiu turístic amb la bellesa i netedad de l'entorn. Cala de Sa Conca està voltada per l'urbanització de S'Agaró, les seves cases estan enmig dels alts pins. Ambós costats de la platja hi ha roques de granet per les que hi fan petites excursions.

Imatge de Sagaró Des del costat dret de la cala surt un petit camí vorejant el mar que arriba fins a la platja de Sant Pol.

Platja de Sant Pol: O també anomenada badia de Sant Pol. Aquesta platja de sorra fina i aigües poc profundes, arriba fins al poble de Sant Feliu de Guíxols, per la carretera de la Làbriga, des del qual es pot accedir a diferents platges o cales, i cap a l'extrem esquerra, ens porta al Camí de Ronda que ens porta fins a Sa Conca, pasant pel prestigiós Hotel La Gavina.

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva