Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/roses/platges.php on line 44 Guía de Campings de L'ESCALA, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
L

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge lescala

Lloguer xalet amb piscina privada per 9

Calella de Palafrugell

imatge lescala

Àtic reformat a primera linia de mar

LLoguer - Calella de Palafrugell

Imatge de L

Les activitats pesqueres a l'Escala, estan especialitzades sobre tot en salar l'anxova, i les relacionades amb el sector turístic. El nucli antic de l'Escala, s'ha anat difuminant perdent tota la seva fisonomia urbana.

En un dels barris més antics de l'Escala, el Puig del Pedró conserva una torre de vigilància que dominava tot el golf de Roses, que s'extén al nort de la població. El Barri d'El Codolar, té la casa-museu Clos del Pastor dedicada a la escritora Catalina Albert.

L'atractiu turístic més destacat de l'Escala són les ruines d´Empúries.

La població de L'Escala disposa de gran oferta d'allotjaments i apartaments turístics juntament amb l'oferta gastronòmica, no falten les anxoves i elaboracions de la cuina marinera. /images/platges/lescala 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de L'Escala' border='0' > Platja de Riells, amb forma de petita lluna, correspon al nucli modern de la població. La platja és de sorra fina. Seguidament trobem la costa d'El Codolar, plena de pedres, roques i poc profunda no aconsellada per a la navegació i tampoc pel bany.