castella     frances    ingles    

Platges a Port de la Selva

Port de la Selva

     

Port de la Selva

     

Port de la Selva

     

Port de la Selva

     

Port de la Selva

     

Port de la Selva

     

Port de la Selva

     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      

Informació sobre...


La nostra selecció

Excliusiu apt. a 1a. linia de mar per 2 pers.

Lloguer- Calella de Palafrugell

Planta baixa amb gran terrassa i piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell

Apartament reformat amb piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell
Platges a  Port de la Selva

Imatge de Port de la Selva

Aquest petit racó del Cap de Creus té una de les millors platges de tota la costa catalana.
Les platges de Port de la Selva són Buix de la Colomera, Port de La Vall, La Ribera, El Port de la Selva, El Pas, Clisques, Italians, Tamariua i La Cativa.
Moltes d'aquestes platges, han sigut destacades por la Generalitat de Catalunya amb el major reconeixement per la qualitat de les seves aigües i la conservació del seu entorn.
Cada una d'elles té una personalitat propia, hi trobem tot tipus de platges, des de sorra fina, fins a platges formades per pedres arrodonides per l'acció del mar i el vent al llarg del temps,

Imatge de Port de la Selva però totes elles tenen en comú l'aigua cristalina que caracteritza la costa del Cap de Creus, perfecta per practicar qualsevol activitat marítima.
Des de fa alguns anys, la Generalitat de Catalunya, dins del programa de vigilància i informació de l'estat de les platges inclou quatre platges d'aquest municipi, la platge del Port de la Vall, la de la Tamariua, la del Port de la Selva y la del Pas. Aquestes dues últimes varen ser galardonades per la Comunitat Europea amb la bandera blava l'any 1.997. Cal destacar, que la Platge del Pas, aquest any ha tornat a ser la millor platja de Catalunya.

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva