Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/platja-daro/platges.php on line 47 Guía de Campings de PLATJA D'ARO, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
Platja d

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge platja-daro

Nàutica Casas

Platja d'Aro

imatge platja-daro

Lloguer xalet amb piscina privada per 9

Calella de Palafrugell

Imatge de Platja d

Adossada a la marina de Port d´Aro, i fins arribar a la desembocadura del riu Ridaura, s'extén, la platja de Port d´Aro. En aquesta platja s'imparteixen classes de vela i windsurf.

A continuació del riu Ridaura s'obre una llarga i àmplia platja Gran de Platja d´Aro, de sorra gruixuda. La boreja un àmpli passeig marítim. Acaba a la punta Rocosa, frente a la que s'alça el monòlit de granit anomenat Cavall Bernat convertit en símbol de la localitat.

A la punta Rocosa comença un camí de ronda que permet desplaçar-se per túnels i sempre amb magnífiques vistes panoràmiques, fins la platja de Torre Valentina, en el terme municipal de Calonge. /images/platges/platja-daro 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de Platja d'Aro' border='0' > El primer accident important és la punta d´En Ramis, s'obre a continuació la Cala Rovira o de Can Artigues. És una platja llarga i àmplia, amb sorra granulada. Una riera desemboca siempre a la parte sud, en el seu extrem la punta Rovira presenta una abundant vegetació sobre tot de pins, separant de la costa per una llengüa de sorra que forma un passadís anomenat El Xuclador. A través d'aquest s'arriba a Platja de Sa Cova. Molt tancada i amb abundant vegetació.