castella     frances    ingles    

Platges a Platja d'Aro

Notice: Undefined variable: foto1 in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/platges_escriptori.php on line 43 Notice: Undefined variable: foto2 in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/platges_escriptori.php on line 50 Notice: Undefined variable: foto3 in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/platges_escriptori.php on line 57 Notice: Undefined variable: foto4 in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/platges_escriptori.php on line 65 Notice: Undefined variable: foto5 in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/platges_escriptori.php on line 77 Notice: Undefined variable: foto6 in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/platges_escriptori.php on line 79 Notice: Undefined variable: foto7 in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/platges_escriptori.php on line 85
Platja d

     

Platja d

     

Platja d

     

Platja d

     

Platja d

     

Platja d

     

Platja d

     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      

Informació sobre...


La nostra selecció

Lloguer de casa alt standing amb piscina

Lloguer - Aigua Xelida

Espectacular àtic a primera linia de mar

Lloguer - Calella de Palafrugell

Apartament amb vista al mar i piscina

Lloguer - Calella de Palafrugell
Platges a  Platja d'Aro

Imatge de Platja d

Adossada a la marina de Port d´Aro, i fins arribar a la desembocadura del riu Ridaura, s'extén, la platja de Port d´Aro. En aquesta platja s'imparteixen classes de vela i windsurf.

A continuació del riu Ridaura s'obre una llarga i àmplia platja Gran de Platja d´Aro, de sorra gruixuda. La boreja un àmpli passeig marítim. Acaba a la punta Rocosa, frente a la que s'alça el monòlit de granit anomenat Cavall Bernat convertit en símbol de la localitat.

A la punta Rocosa comença un camí de ronda que permet desplaçar-se per túnels i sempre amb magnífiques vistes panoràmiques, fins la platja de Torre Valentina, en el terme municipal de Calonge.

Imatge de Platja d El primer accident important és la punta d´En Ramis, s'obre a continuació la Cala Rovira o de Can Artigues. És una platja llarga i àmplia, amb sorra granulada. Una riera desemboca siempre a la parte sud, en el seu extrem la punta Rovira presenta una abundant vegetació sobre tot de pins, separant de la costa per una llengüa de sorra que forma un passadís anomenat El Xuclador. A través d'aquest s'arriba a Platja de Sa Cova. Molt tancada i amb abundant vegetació.

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva