Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/lloret-de-mar/platges.php on line 49 Guía de Campings de LLORET DE MAR, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
Lloret de Mar

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge lloret de mar

Apartament barat a 50 metres de la platja

Oferta lloguer a Calella de Palafrugell

imatge lloret de mar

Reformat amb piscina i facilitats per aparcar

Lloguer - Calella de Palafrugell

Imatge de Lloret de Mar

Des de la punta de Fenals, fins la punta del Rompent, la costa és alta, rocosa i amb penya-segats de parets verticals. La primera meitat és inaccessible per terra i per mar. A la segona meitat trobem la cala Banys, un indret profund i rocós. En el tram intermig trobem la punta d'El Rompent, amb meravelloses vistes des del mirador de Dona Marinera.

A partir de Sa Caravera, i desprès de la desembocadura d'una riera, trobem la Platja de Lloret de Mar. /images/platges/lloret de mar 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de Lloret de Mar' border='0' > Té sorra gruixuda, envoltada per un ampli passeig marítim. Àmplia oferta d'activitats aquàtiques.

De la platja surten creuers turístics que recorren la costa cap el nord i el sud.

Un altre tram rocós porta fins a la petita platja de Sa Caleta. El tram que segueix alt i rocós, amb la Cala dels Frares, i la Cala d´En Trons, petita i de sorra gruixuda.