Notice: Undefined variable: PHP_SELF in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/include/reSurfer.php on line 42 Notice: Undefined variable: ample in /var/www/vhost/guiacostabrava.cat/home/html/llafranc/platges.php on line 49 Guía de Campings de LLAFRANC, Costa Brava
       catalan     frances    ingles    
Llafranc

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      
imatge llafranc

Apartament per a 8 persones a prop de platja

Lloguer -Llafranc

imatge llafranc

Acollidor apartament a primera linia de mar

Lloguer - Calella de Palafrugell

Imatge de Llafranc

Platja de Llafranc: Bonica platja molt ben equipada, hi trobem quiosquets, dutxes, el passeig marítim, restaurants, botigues de platja... Al costat esquerra de la platja, mirant al mar, hi ha un petit port i les embarcacions es reparteixen al llarg de tota la badia.

La platja de Llafranc té una longitud de 330 metros, i 40 metres d'ample, és de sorra molt fina.

En el costat dret de la platja, hi trobem la punta rocosa del Blanc, és el límit de Llafranc. Degut al vent que fa en aquesta zona també es coneig amb el nom de banda de Garbí. /images/platges/llafranc 2.jpg'width='250' height='166' alt='Imatge de Llafranc' border='0' > Llafranc ha estat sempre la platja més senyorial del municipi.

Actualment la platja de Llafranc, és molt coneguda pel turisme, l'encant del seu entorn i la seva conservació provoca l'atracció de gran quantitat de visitants que van a passar les seves vacances en aquest lloc.