castella     frances    ingles    

Platges a Begur

Begur

Begur     

Begur

Sa Tuna     

Begur

Sa Riera     

Begur

Aiguafreda     

Begur

     

Begur

Begur     

Begur

Aiguablava     

APARTAMENTS ONLINE

                 
Entrada:
Sortida:
Persones:      

Informació sobre...


La nostra selecció

Exclusiu aprtament a primera linia de platja

Lloguer - Calella de Palafrugell

Planta baixa amb piscina a zona tranquil.la

Lloguer - Calella de Palafrugell

Apartament amb vistes, zona del Sant Roc

Lloguer- Calella de Palafrugell
Platges a  Begur

Imatge de Begur

Begur és un dels pobles més turístics del Baix Empordà. Situat en el centre de la Costa Brava, a la comarca del Baix Empordà.

El municipi de Begur inclou també el poble d'Esclanyà, i limita amb els municipis de Pals, Regencós, i Palafrugell.

Begur conserva les restes d'un Castell feudal, destruit per les tropes franceses, actualment conegut per tothom com el castell de Begur ha esdevingut el símbol més emblemàtic del seu passat històric, a Esclanyà, també hi ha mostres medievals: l'Eglèsia de Sant Esteve d'Esclanyà, i el castell d'Esclanyà conegut popularment com la torre d'Esclanyà. Les torres de defensa contra la piratería morisca, constitueixen un element característic de l'actual paisage de Begur.

Imatge de Begur De Begur podem observar les illes Medes. A continuació s'obre la platja de l'Illa Roja. La platja del Racó, l'última del térme municipal de Begur.

Begur té una gran activitat cultural les Escoles Velles, i vida nocturna. L'oferta hotelera la trobem situada a les nombroses cales que formen part de Begur; a Aiguablava cal destacar el Parador Nacional. També cal tenir en compte el gran nombre d'apartaments turístics y els càmpings que completen l'oferta d'allotjament.

S'agaró Begur Blanes Llançà Cadaques Platja d'Aro Lloret de Mar Llafranc Tamariu Pals l'Estartit Palamós Roses L'Escala Palafrugell Calella de Palafrugell Tossa de Mar Sant Feliu de Guixols Port de la Selva